Voor 16:30 besteld, vaak al de volgende dag in huis Altijd deskundig advies
Medewerker Zwembadtopper.nl

Klantenservice: Over

Toppershops

Ooit begonnen als klusje op zaterdag, nu een professionele e-commerce organisatie. Een team dat jou dagelijks blij wil maken met de beste producten, aangevuld met écht goed advies. Zie je een product op onze webshop, dan weten wij er alles over. En mochten we toch net iets niet weten, dan zoeken we het voor je uit.

Wat mag je van ons verwachten?

  • - Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • - Mogelijkheid tot levering in de avond (tussen 18.00 en 21.30 uur)
  • - Gratis verzending boven de €50,-*
  • - 90 dagen bedenktermijn
*M.u.v. avondlevering. Hiervoor geldt €1,95 verzendkosten voor producten tussen de €50 en €100; boven de €100 gratis verzending.

Toppershops is de naam achter meerdere gespecialiseerde webshops. in 2010 gestart met Pooltopper. Nu vind je bij ons alles voor je zwembad, vijver, spa en aquarium. Buitengewoon, verrassen, uitblinken; We willen het allemaal, we willen het iedere dag en we willen dat de klant het voelt. Van kleine gebaren tot grootse uitingen. We geloven in anderen, maar we geloven toch wat meer in onszelf. Dat wil niet zeggen dat we alles weten, maar dat we alles willen weten en vanuit die kennis ons eigen plan trekken. Gewoon omdat dat goed voelt en juist dat precies bij ons past.

Alle Toppershops op een rijtje

Pooltopper.nl
Alles voor je zwembad
Robottopper.nl
De robot zwembadonderhoud specialist
Spatopper.nl
De specialist voor al je spa en jacuzzi benodigdheden
Vijvertopper.nl
De specialist voor al je vijver benodigdheden
Zwembadtopper.nl
De Intex opblaas- en opzetzwembad specialist
Aquariumtopper.nl
Stijlvolle BiOrb aquaria die je zelf samenstelt
Luchtbedtopper.nl
De specialist voor alle in- en outdoor luchtbedden
+ Lees meer

Waar het allemaal begon: Aquasfeer

Onze partner Aquasfeer bouwt en onderhoud professionele privé zwembaden. Ben je benieuwd hoe onze producten er in het echt uitzien? Kom langs in de showroom van Aquasfeer. Daar vertellen we je er alles over. Wil je een product graag vakkundig geïnstalleerd hebben? Wij regelen het voor je.

DÉ expert op zwembad gebied

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we onszelf dé expert op het gebied van tuinluxe noemen. Ons team bestaat uit getrainde experts die altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Eerlijk advies

Door alle mogelijkheden begrijpen we best dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet wanneer je een zwembad wilt aanleggen of onderhouden. Daarom geven wij je altijd eerlijk advies gericht op jouw wensen en eisen en krijg je bij ons nieuwe inzichten en ideeën. Ook belangrijk: bij ons geen verkooppraatjes, maar advies gebaseerd op ervaring en kennis.

Uitgebreide kennis in eigen huis

Bij Aquasfeer willen we geen vraag onbeantwoord laten. Daarom krijgt elk teamlid bij ons de juiste kennis en kunnen zij je op alle fronten helpen. We hebben zelfs een aantal specialisten in huis die echt alles weten over bijvoorbeeld onderhoud, energieverbruik, overkappingen en afdekkingen voor je zwembad.

Inspiratie en nieuwe inzichten

De talloze mogelijkheden maken het soms moeilijk om de juiste keuzes te vinden en te maken. Dat begrijpen we bij Aquasfeer. Daarom kun je altijd bellen en mailen over advies of kun je langskomen in onze uitgebreide en inspirerende showroom waar je persoonlijk wordt geholpen met je vragen.

Samen met jou

Of je nu kiest voor zelfbouw of je het werk overlaat aan onze monteurs; wij zorgen dat we het gehele project samen doorlopen.
+ Lees meer

Onze mensen

Werken vanuit een kwalitatief productassortiment. Dit doen we met jonge professionele enthousiastelingen met elk hun eigen kwaliteit. Hoe? Wij zetten alle producten voor je op de foto, kijken goed naar de voor- en nadelen en vertellen wat het kan en doet. Binnen iedere prijsklasse kijken we naar de beste keuze voor jouw situatie.


Bij ons werken

Lijkt het je echt leuk om bij ons te werken? Fantastisch! We groeien hard en zoeken daarom constant naar nieuwe, enthousiaste medewerkers. Op onze werken bij site vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. We kijken uit naar je sollicitatie. Ga naar www.werkenbijtoppershops.nl