Extra veel pret in het zwembad of op het strand met waterspeelgoed, wie wil dat nou niet? Er is veel waterspeelgoed verkrijgbaar, waardoor het moeilijk kiezen kan zijn. Van allerlei opblaas speelgoed tot drijvende zitzakken; je ziet door de bomen het bos niet meer. Met onze zorgvuldig samengestelde Waterspeelgoed Top 10 helpen we je een handje. In deze top 10 vind je het hipste en leukste waterspeelgoed voor jong en oud.

Waterspeelgoed Top 10


10. Goal set

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Een goal en een bal staan garant voor uren plezier. Met deze opblaasbare goal set kun je zowel in het water als op het droge terecht. Waterpolo of voetbal? Welke sport kies jij uit?


9. Canopy luchtbed

Geschikt voor: volwassenen

Dobberen was nog nooit zo luxe en plezierig als met het Canopy luchtbed. Een lounge-leuning, bekerhouders, en een afneembaar zonnescherm; zowaar een troon op het water.


8. Puddle Jumper

Geschikt voor: peuters en kinderen

Kinderen leren het beste zwemmen met een revolutionaire Puddle Jumper. Het hoofd van je kind blijft boven water, terwijl je kind alle vrijheid heeft om te bewegen, te spelen, en te zwemmen.


7. Puff 'n Play speelgoed

Geschikt voor: baby's en peuters

Opblaasbare diertjes en figuurtjes van om en nabij 20 centimeter. Ideaal waterspeelgoed voor de allerkleinsten onder ons. Van zeilboten tot vissen tot dino's.


6. Volleybal set

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Een opblaasbare volleybal set voor in het water; groot genoeg om met meerdere personen te spelen. Dankzij de verzwaarbare zandzakken blijft hij perfect op zijn plek staan.


5. Drijvende zitzak

Geschikt voor: volwassenen

Next level dobberen met een Sit in Pool. Deze zitzak blijft drijven op het water. Dobberen op zijn comfortabelst; lekkerder dan dit gaat het ook echt niet worden.


4. Opblaasbare waterglijbaan

Geschikt voor: kinderen

Los te gebruiken in de tuin of op het strand, of om over de rand te leggen bij een ingegraven zwembad. "Nog een keer, nog een keer". De lol kan bij een opblaasbare waterglijbaan niet op.


3. Mega strandbal

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

De strandbal, een stukje waterspeelgoed waar we allemaal blij van worden. Wat helemaal gaaf is, is een mega strandbal. Deze extra grote strandbal heeft een doorsnee van meer dan 1 meter.


2. Opblaasbare flamingo XL

Geschikt voor: volwassenen

De reuze flamingo; ongekend populair, en terecht! De bijna 2 meter grote opblaasbare flamingo bezorgt je een ware dobberbeleving. Er is ook een kleinere opblaas flamingo verkrijgbaar voor kinderen.


1. Pizza luchtbed

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Nooit was een pizzapunt zo comfortabel. Nooit had je er ook zoveel plezier van. De normaal gesproken zo krokante rand is ineens heerlijk om tegenaan te leunen. Wat de beleving compleet maakt, is dat je de pizzapunten aan elkaar kunt verbinden. Zo kun je met 4 pizza 'slice' luchtbedden een halve pizza maken, en met 8 zelfs een hele! Dat ziet er als volgt uit:

Je kunt dus gewoon een complete opblaasbare pizza naar je zwembad halen, of met je vriendengroep of familie de zee op met een reuze pizza. Over 'goals' gesproken...


Meer waterspeelgoed

Jouw favoriete waterspeelgoed niet gevonden in deze top 10, of wil je meer? Bekijk dan rustig al het andere waterspeelgoed. Van opblaas speelgoed tot actiever (kinder)speelgoed. Je maakt de waterpretbeleving zo compleet als je zelf wilt!