Zwembadtopper breidt zijn assortiment in 2016 uit met de nieuwe Intex Prism Frame pool modellen. De Intex Prism Frame pool is een combinatie van twee bestaande Intex zwembaden. Het metalen frame komt rechtstreeks van de Intex Ultra Frame pool af voor een sterke, stevige en stabiele basis en is uitermate bestand tegen roest en corrosie. De zwembadliner is gebaseerd op de Intex Metal Frame pool af en is samengesteld uit 2 lagen flexibel PVC een tussenlaag van speciaal polyester. Samen zorgt dit voor een zwembadliner die zeer duurzaam en stevig is. Met de Intex Prism Frame is verkoeling binnen handbereik.


Drie verschillende formaten Intex Prism Frame pool modellen in 2016

De Intex Prism Frame pool is leverbaar in drie verschillende formaten. Standaard wordt de Intex Prism Frame pool geleverd met een krachtige filterpomp en een speciale veiligheidszwembadtrap. Tevens ontvang je een instructie DVD met handleiding hoe u de Intex Prism Frame Pool het snelst en op de juiste manier opzet. Afhankelijk van de grootte heb je een Intex Prism Frame Pool al binnen 30 tot 60 minuten vulklaar. Neem voor meer informatie een kijk op de speciale productpagina's:


Intex Prism Frame pool 300 x 175 x 80 cm
Intex Prism Frame pool 400 x 200 x 100 cm
Intex Prism Frame pool 488 x 244 x 107 cm

Update 2017: Meer Intex Prism Frame Pool modellen

Na het overweldigende succes van de Intex Prism Frame pool modellen heeft Intex besloten om meer afmetingen/modellen te introduceren voor 2017. Deze modellen vervangen de Intex Metal Frame Pool modellen met dezelfde afmetingen. Gelukkig veranderd er in die prijs niks tot weinig ten opzichte van de Intex Metal Frame Pool modellen terwijl je er wel een veel beter en sterker Intex zwembad voor terug krijgt. Hierdoor blijft de prijs scherp voor een Intex zwembad zoals je van ons gewend bent :)